Virtuális facilitálás

Virtuális facilitálás

A vezetők és sok esetben a munkatársak gyakran kerülnek abba a helyzetbe, hogy virtuális megbeszéléseket, tudásmegosztást kell, hogy tartsanak. A tréning ebben kíván számukra segítséget nyújtani, azáltal, hogy a program során a résztvevők megismerik és megtanulják hogyan lehet megnyerni a hallgatóság figyelmét és aktív részvételét online környezetben, milyen legjobb gyakorlatok vannak az online facilitálásra és mik a virtualitás buktatói.  Megtanulunk felkészülni egy online megbeszélésre, a résztvevők kapnak egy interaktív eszköztárat, amivel hatékonyan tudnak majd gyakorlatokat levezetni online, és megismerkedünk az eredményes online facilitáláshoz szükséges készségekkel.

A tréningen a résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy kipróbálhassák magukat egy rövid online facilitálás keretében és biztonságos környezetben visszajelzést kapjanak virtuális facilitálási készségeikről.

Kinek ajánljuk programunkat?

Azoknak, akiknek munkájuk során rendszeresen kell virtuális megbeszéléseket tartaniuk.

Tartalom:

  • Virtuális facilitálás eszköztára
  • Online facilitáláshoz szükséges készségek
  • Legjobb gyakorlatok
  • Gyakorlás élesben visszajelzéssel

Megvalósítási alternatíva:

A tréning 3 db. 60 perces és 1 db. 75-130 perces online tréningből áll. A 4. blokk időtartama a résztvevők számától függ.  A négy modult célszerű különböző napokra tenni.

Scroll to Top