Mesterfogások event

Mesterfogások a színpadon:
cOACHING dilemmák feloldása élőben

Hogy lehet egy coaching ülésen biztonsággal a mélybe merülni? Hogy kell onnan időben visszajönni a felszínre?

Egy műfajteremtő workshop a szakma legjobbjaitól. Láss bele egy-egy ülés kulisszatitkaiba, és tudd meg mit – és főként miért! –  csinál éles helyzetben egy mester coach. Transzformatív pillanatok, tippek, trükkök és tanulságok, melyeket nem lehet könyvekből megtanulni.

Az esetfeldolgozást vezeti: Horváth Tünde, MCC

A workshopot vezeti: Szabó Zsófia, PCC

Időpont: 2024. június 1. 9:30-16:30

Helyszín: Budapest, MeMo ház

🐉Kinek ajánljuk?

Kezdőknek, akik kíváncsiak, hogyan dolgoznak a mester coachok. Haladóknak, akiknek még hiányzik egy-egy mesterfogás a tarsolyukból. Profiknak, akik tudják, hogy mindig érdemes új paradigmákban gondolkodni.

🐉 Mi lesz a program?

Zsófi bemelegítője után Tünde inspirációs előadása vezeti fel az élő üléseket, melyeken nemcsak a coaching mesterfogásai leshetőek el, de Tünde szakmai kontextusba is helyezi a látottakat. Az esetfeldolgozó workshop végén közösen levonjuk a tanulságokat és helyet kap egy kérdezz-felelek is.

Az élő ülések alanyait a résztvevők közül sorsoljuk ki – jelentkezz időben, és lehet, hogy a Te témád kerül majd terítékre!

🐉 Mit vihetsz magaddal?

Rengeteg tapasztalatot, amit beépíthetsz saját módszertanodba. Új látásmódot, ami nem csak a szakmai munkában lehet segítségedre. Tanulásra inspiráló közösségi élményt.

🐉 Az előadókról

Tünde 2012 óta az ICF által akkreditált Master Coach. 20 éves nemzetközi tréneri és tanácsadói munkája során 6000+ óra vezetői és team coaching tapasztalatot gyűjtött össze.

Zsófinak több mint 20 év tanácsadói tapasztalata van a szervezeti változások és csapatfejlesztés területén. 

🐉 Miért a sárkányok?

Mindent azért nem árulhatunk el, de annyit mondhatunk, nem leszünk híján a mágikus pillanatoknak.

Scroll to Top