Tehetségmenedzsment

{row} {col7}

Tehetség és elkötelezettségi programjaink célja, hogy a szervezetben dolgozók saját igényeik tudatosításán keresztül hosszú távú partneri együttműködéseket alakítsanak ki a Megbízó szervezettel.

A programokon erősödik a résztvevők önismerete, tudatosul elégedettségükkel kapcsolatos elvárásuk, tisztulnak az igények, melyek a vezető-munkatárs, tehetség-vezetés kapcsolatokon keresztül teret is kap a szervezeti dialógusokban. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az érintettek megtanulják igényeiket kifejezni, mások igényeit pedig meghallani és a párbeszédre alapozva egy erősebb szövetséget létrehozni.

{/col} {col5}

Blog bejegyzéseink

 

Publikációk, videók, könyvek

{/col}
{/row}

{row}

{col12}

{divider-avendor align=”text-center”}

Termékeink

{/col} {/row} {row} {col12}{divider-avendor align=”text-center”}

Mintaprojekt

{/col}{/row}

{row}
{col5}{/col}
{col7}{p class=”lead-text”}Az állandó változások olyan mértékű terhet rónak a szervezetekre, hogy sokan alig győzik operatív teendőiket. A szervezet erőteljesen feladatorientálttá válik: a beszélgetések, a másikra való nyitottság és kíváncsiság elveszik a feladatözönben. Miért csodálkozunk, hogy az elégedettség csökken?{/p}{spacer height=”6px”}{button color=”btn-warning” link=”index.php?Itemid=160″ }A projekt részletei{/button}{/col}{/row}

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to Top