Rólunk

Szabó Zsófia, PCC

Ügyvezető, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach
Több, mint 20 év tanácsadói tapasztalata van a szervezeti változások és csapatfejlesztés területén. Kiemelt szakterületei: szervezeti kultúra fejlesztés, executive coaching, transzformatív team coaching és tehetség- és karriermenedzsment.

Akkreditált Human Synergistics tréner és oktató. Több magyar kiadású könyv szakmai lektora. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Az ICF által akkreditált PCC és a Career Counselling Services által akkreditált Licensed Career Coach.

Horváth Tünde, MCC

Partner, leadership & team coach
2012 óta az ICF által akkreditált Master Coach. 20 éves nemzetközi tréneri és tanácsadói munkája során 6000+ óra vezetői és team coaching tapasztalatot gyűjtött össze.

Kiemelt szakterületei: transzformatív vezetői coaching, team coaching; szervezeti és vezetői tabutémák és vakfoltok; maszkulin és feminin vezetői stílusok egyensúlya; női vezetők láthatósága; akkreditált coach képzések kezdőtől a mester szintig. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Több szakmai cikk szerzője; nyilvános előadásai során a vezetői és coaching témákat ötvözi a művészetekkel, mitológiával és a természetttudományokból hozott példákkal.

Aradi Rita

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner, HR szakértő<br>
15 év vállalati HR tapasztalattal rendelkezik nemzetközi multinacionális környezetből (B2B, B2C). Regionális HR vezetőként Európa 18 országával dolgozott és támogatta a szervezetek és vezetők fejlődését.

Erőssége a szervezeti hatékonyságnövelés, melyben tehetség programok kialakítása, vezetői kompetencia fejlesztések, tudásmenedzsment, teljesítményértékelési rendszerek kialakítása állnak a központban. Szervezetfejlesztések során komplex megvalósításokat végzett – szervezetek összevonása, szervezetbővítés, szervezeti struktúra-átalakítás, valamint teljes körű outplacement. 2021 óta dolgozik tanácsadói oldalon. 2018-ban elvégezte a Gestalt coach képzést, ICF által akkreditált coach (ACC) valamint minősített MBTI, 16PF és Decision Profile szakértő. 2020-tól a Károli Gáspár Református Egyetemen tanul pszichológiát.​

Gergely Ági

Kommunikáció szakember, AC/DC szakértő, tréner, coach
15 éves hazai és nemzetközi, nagyvállalati és kommunikációs ügynökségi, valamint tréneri, oktatói tapasztalata van. Kiemelt szakterületei: assessment és development centerek, vezetőképző- és tehetségprogramok, készségfejlesztő tréningek, válságkommunikáció, médiatréning és prezentációs technika angolul és magyarul. Emellett a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó tanára.

Toldi Beáta

Fejlesztő, tréner, pár- és családterapeuta
20 év tapasztalat saját élményű csoportok vezetésében. Kiemelt szakterület: konfliktuskezelés, csapatépítés, stressz menedzsment

Máté Barbara

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach
1999 óta dolgozik projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, tréning, coaching, változásmenedzsment megbízásokon. Kiemelt szakterülete: executive coaching, együttműködés fejlesztés, vezetésfejlesztés és tehetséggondozás (tréning, coaching, programok), változási folyamat támogatása, szervezetfejlesztés Akkreditált Human Synergistics tanácsadó

Zsemberi Adél

Tréner és coach
12 év multinacionális tapasztalattal rendelkezik, nemzetközi HR projektet is menedzselt, majd HR felsővezetőből váltott a tanácsadói oldalra immár ötödik éve. Az Európai Mentoring and Coaching Council és a Magyar Coachszervezetek Szövetsége által regisztrált, GROW (EMCC EQA) Practitioner végzettséggel rendelkező coach. Fő területei: tehetségprogramok, kulcsszakértői és vezetői készségfejlesztés, önismereti programok, egyéni és csoportos coaching és fejlesztőközpontok. A fenntarthatóság szenvedélyes híve.

Mikó Gábor

Tréner, Gestalt terapeuta, szupervizor
2008 óta tart tapasztalati tanulásra épülő tréningeket és csapatépítő programokat. 7 évig dolgozott a civil szektorban ebből 5 évig EU-s projekteket vezetett. Kiemelt szakterülete az egyéni, csoport és team szupervízió, Gestalt terápia. Vezetőfejlesztő és tehetség programokban dolgozik, belső változási folyamatokat támogat.

Mikó Noémi

Pénzügyi vezető
20 éves tapasztalat pénzügyi területen, elsősorban KKV-k pénzügyeinek teljes körű intézése területén.

Szabó Vanda

Office Manager
Irodai asszisztenciával foglalkozik. Ha írsz, vagy telefonálsz nekünk, nagy valószínűséggel Vanda fog válaszolni.

Együttműködő partnereink

Team coaching, egyéni coaching, szervezetfejlesztés, Szervezetfejlesztő Team Coaching képzési partner

Outdoor csapatépítés és élményprogramok

Szervezeti kultúra-, csoportműködés- és egyéni gondolkozási, vezetői stílus mérések (LSI, L/I)

Hálózatkutatás: szervezet és csoportos hálózatok felmérése, szervezeti energia

Scroll to Top