Elkötelezettség-Engagament UP↑ program

{row}

Sok a szervezeti változás, csökken az elkötelezettség, magas a fluktuáció? A vezetőknek alig van ideje, képtelenség őket fél napnál hosszabb programokra kivenni? – Ezt a fejlesztést az ilyen lehetetlen, de egyre gyakoribb helyzetre dolgoztuk ki. 
Fél napos programjainkon a vezetők megtanulják az elégedettségi beszélgetések/dialógusok alapköveit. Az egyszerű, de jól használható technikákkal, valamint az Engagament UP↑ modellel magabiztos vezetői jelenlét biztosítható a beszélgetéseken.
A program pörgős és egyben gyakorlatias. A résztvevők megtapasztalják, hogy vezetői jelenlétük, kíváncsiságuk hogyan befolyásolja és hogyan növelheti munkatársaik elégedettségét. A program moduláris jellegéből bővíthető további 2 félnapos modullal. Ezek akár félévente is épülhetnek egymásra, követve a szervezetekben zajló 1:1 beszélgetések ritmusát.

Kinek ajánljuk?

  • Szervezeti vezetők
  • Kulcsemberek

 

Tartalom

  • Vezetői jelenlét
  • Coaching típusú vezetés alapkövei
  • Engagement UP modell

 

Megvalósítási alternatíva

½ napos – 3 × ½ napos programsorozat. A ½ napok félévente követhetik egymást, miközben mérhető az elégedettség változása is. A tréningelemek kiegészíthetők további szervezeti diagnózissal, felméréssel és testre szabott fejlesztési irányok meghatározásával.

{/row}

Scroll to Top