Vezetői önismeret I.

VEZETŐI ÖNISMERET I. LEADERSHIP/IMPACT® (L/I) 360 FOKOS KÉRDŐÍVVEL

A program arra keresi a választ, hogy milyen hatással van a vezető a szervezeti teljesítményre. A vezetői hatás kérdőív 360°-os visszajelzést nyújtva egyedi betekintést ad a vezető beosztásban levők saját leadership stratégiájába és a beosztottaik viselkedésére és teljesítményére gyakorolt hatásába. A szervezet egészére és a viselkedésre gyakorolt hatás közötti kapcsolat kutatása teszi a módszert egyedivé.

Egyedi betekintést nyújt a vezetők másokra gyakorolt hatásába, a személyes hatékonyságot növelő stratégiák elsajátításában segíti a vezetőket és a vezető fejlesztése által serkenti a szervezeti teljesítményt is. A program során a résztvevők megismerik a Human Synergistics vezetői modelljét és személyes visszajelzést kapnak arról, ahogy a szervezet megéli vezetői viselkedésüket, stratégiájukat. Az eszköz segítségével elindítjuk a vezető fejlesztését, meghatározva a változás irányvonalát

Kinek ajánljuk programunkat?

Elsősorban ügyvezető igazgatók, kulcspozícióban levő menedzserek és más vezető beosztásban levő személyek számára, akik leaderi és nem menedzseri (operatív mindennapos vezetői feladatok) pozíciót kell, hogy betöltsenek.

Tartalom:

  • Megengedő és korlátozó leadership stratégiák,
  • Konstruktív és védekező (passzív és agresszív) viselkedések
  • Szervezetre történő személyes hatásom

Megvalósítási alternatíva:
1 nap tréning a modellről, majd egyéni feldolgozás coaching alkalmakkal

Scroll to Top