Önismereti tréning művészetterápiás eszközökkel

{row}

Ez a program alapvetően az önismeret és a magabiztosság erősítésére fókuszál. Emellett eszközt ad konkrét probléma konstruktív feldolgozásához is. A művészetterápia újfajta önkifejezési formát biztosít, fejleszti a kreatív önkifejezést és kommunikációt. Új élmények révén gazdagítja a személyiséget, oldja a stresszt, örömforrást nyújt. Fejleszti a szimbolikus gondolkodást, segíti a tudattalan tartalmak feldolgozását, megértését. A beszélgetések fejlesztik az empátiát, a coaching-készségeket.
A rajzoláson keresztül új módon tudnak a résztvevők kapcsolódni magukhoz, egy-egy konkrétan megfogalmazott problémához és egymáshoz. Mindezt egy elfogadó, empatikus közegben. A program semmiféle rajztudást nem igényel. A résztvevők ugyanakkor örömmel tapasztalják meg a színekkel, formákkal való dolgozás energizáló és felszabadító erejét.

Kinek ajánljuk?

6-30 fő közötti létszámú csapatoknál használható. Akár szervezeten belüli nyílt csoportként vagy energizáló, kapcsolaterősítő, bizalomnövelő eszközként vezetői vagy munkatársi csapatoknál

 

Megvalósítási alternatíva

A program önállóan vagy egy esemény/tréning részeként is működik

{/row}

Scroll to Top