Zenés csapatépítés, energizálódás

{row}

Zenésztrénerek közreműködésével több zenés tréningelemet ajánlunk akár önálló programként, akár egy tréning részeként. Dobping: A dobok hangja a legősibb ösztöneinket mozgatja meg. A csapat minden tagja igazi hangszerek segítségével tanulja meg a kézzel való dobolás legfontosabb technikáit, miközben az egymásra hangolódás szavak nélküli varázslata jön létre.
HangÁr: Ezt a programunkat esti vagy záróeseménynek ajánljuk. Kapcsoljuk be együtt ezt a képzeletbeli rádiót és sokszorozzuk meg az élményt egymással, a csapat által előzetesen kiválasztott dal segítségével. A csapat egyik része a dal ritmushangszeres kíséretét tanulja be, a másik része a dallamok felől közelít. A zenésztréner segítségével profi énekesekké válnak. A feladatban mindenki megtalálja a neki való szerepet. A csapatban felszabaduló kreatív energiák és közös alkotás pedig feledhetetlenné teszik az élményt.
RAP-őrület: Legnagyobb szabású zenei programunkon egy egész zenekari stáb teszi a csapatot RAP-és énekessztárrá. A magyar zenei életben ismert és tapasztalt zenészek és produkciós csapatuk áll fel a résztvevőkkel közös produkcióra. A résztvevők megtanulják a szövegírás fortélyait, majd saját rap énekszövegeiket összegyakorolják a zenészekkel, végül előadás! Az előadás színpadi eszközökkel, hangosítással és fényekkel válik teljessé. A produkcióról videoklip készül. A szövegek rengeteg humorral és tűéles pontossággal szólnak a szövegírók mindennapjairól, a csapatról, a nehézségekről és örömökről.

Kinek ajánljuk?

A Dobpingot 6-25 fő között javasoljuk, míg a HangÁr és a RAP-őrület akár 15-80 fő számára is maradandó élményt nyújt.

 

Megvalósítási alternatíva

A programok önállóan vagy egy tréning részeként is működnek. A zenés programok egy felhőtlen kikapcsolódást nyújtó tréning hangos pontjai is lehetnek, vagy akár a közös munka vagy tanulás utáni lazításként is működnek.
A javasolt programok időigénye 2-7 óra között mozog

{/row}

Scroll to Top