Team coaching

{row}

A team coaching alkalmazásával 3 síkon dolgozunk. Feldolgozzuk a csoport egészét érintő témákat, foglalkozunk azzal ahogyan az adott csoport együttműködik és a személyes reflektálásnak -a csapat tagjai hogyan vannak jelen ebben a csoportban, hogyan tudnak együttműködni- is teret adunk.
A team coaching hatékony fejlesztési eszköz, mert a csapat több alkalommal dolgozik a fontosnak tartott témákon. Az elhatározásokra, azok végrehajtására és eredményekre a csoport az egymást követő coaching alkalmakon mindig visszatér. Az együttdolgozásokhoz munkamódszert és kereteket kapnak, amely növeli eredményességüket. A fejlesztési folyamat során erősödik a csapat, az együttműködés, egy olyan szervezeti kultúra alakul ki, amely képes megbirkózni változással és képes fejlődni. A coaching segíti az egyéneket és a csoportot a munkavégzés során történő tanulásban, fejleszti a rendszerszintű gondolkodást, a kreativitást és a vezetői kompetenciákat.

Kinek ajánljuk?

  • Változásban lévő csapatoknak: szervezeti változás, csapatösszetétel megváltozása, vezetőváltás
  • Vezetői csapatoknak: közös út megtalálása, bizalom növelése, együttműködés erősítése, ellentmondó érdekek esetén

 

Tartalom

  • Team coaching
  • Vezetői team coaching
  • Jövőtervező team coaching
  • Projektteam coaching

 

Megvalósítási alternatíva

A team coaching során dolgozhatunk egy jól definiált kiscsoporttal, de akár több, párhuzamos kiscsoportokkal végzett munkát összehangolva és közös eseményeket teremtve egy nagyobb szervezeti egységben, akár teljes szervezetben is tudunk fejlesztő munkát végezni.

{/row}

Scroll to Top