Pezsgő mellé

…alapelvek 2013-ra és még tovább. Egyre gyorsabban és egyre kevesebb információk alapján döntünk nap mint nap. Szükségünk van az alapelvekre. Emberként, vezetőként magunk és a csapatunk számára egyaránt. Ezek segítenek az elágazásoknál következetes döntéseket hozni. Ettől lesz az utunk igazán a miénk. Egyedi és mások számára is felismerhető, követhető.

Az év utolsó napján megtisztelő, ha valaki az Ascon oldalán tölti a szabadidejét. Mi is sokat tanulunk azoktól, akik nap, mint nap harcolnak a „millió dolláros” piacokon, ezért megosztunk itt pár gondolatot, amelyekkel – cégvezetőként, tanácsadóként – mi magunk is azonosulni tudunk.

Új év új lehetőségek, használjuk őket bátran! Az alábbi alapelvek legyenek iránymutatók és ösztönözzenek bennünket sajátjaid megalkotására.

Ari Emanuel ellentmondásos, de meghatározó menedzseralakja Hollywoodnak. Ő a következő hat pontot tartja szem előtt saját cégének vezetésénél:

  1. Vedd magad körül nálad okosabb emberekkel – és ne állj az útjukba.
  2. Az üzletben az egyetlen állandóság a változás. Barátkozz meg vele.
  3. Hibázz gyakran, tanulj belőlük gyorsan.
  4. A túlzsúfolt naptár korlátolttá tesz – hagyj teret a spontenaitásnak.
  5. Csak 1 életed van – mindent így számolj.
  6. A jó ötletek, csakis a jó ötletek megvalósítása vezéreljen.

Számadás és főleg előrenézés – igen, az év utolsó napja mindkettőre alkalmas. 2012-es záróblogunkban bíztatunk: ülj le egy nyugodt helyre. Kanapé, dolgozószoba vagy kád… és adj magadnak fél órát ezekről gondolkodni.

Scroll to Top