Rólunk

Szabó Zsófia

Szabó Zsófia

Ügyvezető, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach


Több, mint 20 év tanácsadói tapasztalata van a szervezeti változások és csapatfejlesztés területén. Kiemelt szakterületei: szervezeti kultúra fejlesztés, executive coaching, transzformatív team coaching és tehetség- és karriermenedzsment. Akkreditált Human Synergistics tréner és oktató. Több magyar kiadású könyv szakmai lektora. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Az ICF által akkreditált PCC és a Career Counselling Services által akkreditált Licensed Career Coach.

Máté Barbara

Máté Barbara

Partner, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach


1999 óta dolgozik projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, tréning, coaching, változásmenedzsment megbízásokon. Kiemelt szakterülete: executive coaching, együttműködés fejlesztés, vezetésfejlesztés és tehetséggondozás (tréning, coaching, programok), változási folyamat támogatása, szervezetfejlesztés Akkreditált Human Synergistics tanácsadó

Horváth Tünde, MCC

Horváth Tünde, MCC

Partner, leadership & team coach


2012 óta az ICF által akkreditált Master Coach. 20 éves nemzetközi tréneri és tanácsadói munkája során 6000+ óra vezetői és team coaching tapasztalatot gyűjtött össze. Kiemelt szakterületei: transzformatív vezetői coaching, team coaching; szervezeti és vezetői tabutémák és vakfoltok; maszkulin és feminin vezetői stílusok egyensúlya; női vezetők láthatósága; akkreditált coach képzések kezdőtől a mester szintig. A transzformatív team coaching modell egyik kifejlesztője. Több szakmai cikk szerzője; nyilvános előadásai során a vezetői és coaching témákat ötvözi a művészetekkel, mitológiával és a természetttudományokból hozott példákkal.

 

Gergely Ági

Gergely Ági

Kommunikáció szakember, AC/DC szakértő, tréner, coach


15 éves hazai és nemzetközi, nagyvállalati és kommunikációs ügynökségi, valamint tréneri, oktatói tapasztalata van. Kiemelt szakterületei: assessment és development centerek, vezetőképző- és tehetségprogramok, készségfejlesztő tréningek, válságkommunikáció, médiatréning és prezentációs technika angolul és magyarul. Emellett a Budapesti Gazdasági Egyetem óraadó tanára.

Menoni Tímea

Menoni Tímea

Szervezetfejlesztő, coach


12 év tapasztalata van szervezeti változások vezetői és csapat szintű támogatásában. Karrierje során dolgozott vezetési tanácsadóként, majd egy multinacionális vállalat kultúraváltási programjának change managereként, szervezetfejlesztőként és belső coachként. Kiemelt szakterületei: vezetői és tehetség coaching, vezetőfejlesztés, team coaching, change management, és diverzitás fejlesztés. A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetének külső óraadója.

Havasi Judit

Havasi Judit

Szervezetfejlesztő, coach, tréner


10 év multinacionális tapasztalattal rendelkezik HR vezetőként. Képzett coach, szervezetfejlesztő team coach, Action learning facilitátor. Hét éve dolgozik tanácsadói oldalon. Fő területei: leadership fejlesztés, coaching, mentoring, asszertív kommunikáció, haladó interjútechnika, csapatok és vezetői teamek együttműködésének fejlesztése, Jól-lét a szervezetben, stressz és energia menedzsment. Tart család- és párterápiás tanácsadásokat is. Civil ügyek mellé is odaáll Autistic Art, Bátor Tábor, Hősök Tere.

 

Kákonyi Anett

Kákonyi Anett

Tréner és ICF által minősített PCC coach


17 évet töltött el multinacionális cégeknél a pénzügyi szektorban. Tapasztalatait HR, képzés és fejlesztés, operáció és projekt menedzsment területén szerezte. 7 évet vezetőként dolgozott. Kiemelt szakterületei: vezetők fejlesztése egyéni és csoportos formában, business coaching, action learning (team coaching egy formája), személyes hatékonyság fejlesztés, elsősorban érzelmi intelligencia, konfliktus kezelés, stressz és energiamenedzsment területén.

Horváth Edit

Horváth Edit

Vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach


Több mint 20 éves stratégiai projektvezetési és működésfejlesztési tapasztalata van nagyvállalati és IT környezetben. Több mint 15 éve vezetési tanácsadással foglalkozik, 2005 óta coachként, trénerként és workshop-facilitátorként is dolgozik stratégia, vezetőfejlesztés, szervezetfejlesztés területén. Kiemelt szakterületei: összetett szervezeti helyzetek és vállalati stratégiák projektesítése, stakeholder-stratégiák kialakítása, valamint vezetők fejlesztése és az együttműködés erősítése.

Toldi Beáta

Toldi Beáta

Fejlesztő, tréner, pár- és családterapeuta


20 év tapasztalat saját élményű csoportok vezetésében. Kiemelt szakterület: konfliktuskezelés, csapatépítés, stressz menedzsment

 

 

 

Mikó Noémi

Mikó Noémi

gazdasági vezető helyettes


20 éves tapasztalat pénzügyi területen, elsősorban KKV-k pénzügyeinek teljes körű intézése területén.

Mikó Gábor

Mikó Gábor

Tréner, Gestalt terapeuta, szupervizor


2008 óta tart tapasztalati tanulásra épülő tréningeket és csapatépítő programokat. 7 évig dolgozott a civil szektorban ebből 5 évig EU-s projekteket vezetett. Kiemelt szakterülete az egyéni, csoport és team szupervízió, Gestalt terápia. Vezetőfejlesztő és tehetség programokban dolgozik, belső változási folyamatokat támogat.

 

Együttműködő partnereink


Team coaching, egyéni coaching, szervezetfejlesztés, Szervezetfejlesztő Team Coaching képzési partner

Vizuális kreatív

Szervezeti kultúra-, csoportműködés- és egyéni gondolkozási, vezetői stílus mérések (LSI, L/I)

Hálózatkutatás: szervezet és csoportos hálózatok felmérése, szervezeti energia

Outdoor csapatépítés

Outdoor csapatépítés és élményprogramok

Kreatív élményprogramok

Rendezvényszervezés