Dr. Székely Ákos
Controlling vezető
E.ON Hungária Zrt.

„Ez a képzés nagyon meglepett és sokat is adott egyszerre. Olyan témákat feszegetett, amelyek már régóta foglalkoztattak: hogyan lehet hosszú távon is fenntarthatóan élni, dolgozni és a családra is figyelni. Összefoglalta és rendszerezte, amit már korábban is éreztem, de nem tudtam szakszerűen megfogalmazni. Ahhoz, hogy hosszú távon jó teljesítményt nyújtsak, figyelmet kell fordítanom arra is, hogy honnan merítem az energiáimat. Ebben segített nekem ez a képzés, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek, aki szeretné megismerni a teljesítőképessége határait és azt, hogyan lehet mindezt elfogadni.”

Szűcs Viktória
HR projektvezető
GYSEV Zrt.

„A kiváló munkatársaknak egy kicsit bele kell halniuk a munkába, mert akkor érdemlik ki ezt a kitüntető címet. Van azonban néhány trükk, amivel életben is maradhatsz és eredményes is lehetsz. Ezt tanítják meg a tréningen. Szerintem hosszútávon mindenképpen megéri…….. életben maradni (is)…. ”

Debreczeni Eszter
Senior Human Resources Manager
Microsoft

Energiamenedzsment nap. Nem így szimplán, hanem minden részletével, ami a cím mögött rejlik. Energia – feltöltődés, élmény, rácsodálkozás, őszinte szembenézés azzal, hogy hogyan is állok én a témával kapcsolatban, sok új energia és inspiráció a trénerektől. Menedzsment – nemcsak egyéni, hanem szervezeti szinten, hiszen hasznos, HR szakmai ötleteket, gondolatébresztőket kaptam a saját, a csapatom és az általam támogatott szervezet számára. Energiamenedzsment – a már említett Energia és Menedzsment szinergiája, egy kerek energizáló és szakmai fejlesztő nap. Tulajdonképpen a profi facilitálásnak köszönhetően egy első lépés volt az egyéni és a szervezeti energia menedzsment helyett sokkal inkább az energia leadership felé….

Somogyi Edit
Emberi Erőforrás Fejlesztés Vezető
CIB Bank Zrt

Jó volt egyszerre megélni es megérteni az energia fontosságát mind egyéni, mind szervezeti szinten… egy ennyire nem business-like téma, mely ennyire fontos a businessben.

Posfai Tünde
HR igazgató
Balabit IT Kft.

Az energiamenedzsment training az eddigi ismereteimet rendszerbe helyezte és kipótolta olyan eszközökkel, amivel szemben hitetlen voltam. Nem mellékes, hogy egy fantasztikus társaságot is nyertem.

Killeen-Kőrös Anikó
Human Resources Organization & Development Mgr
GE Lighting EMEA

Az Ascon Energia-menedzsment bemutató napjából pár gondolat máig kísér. Egy logikus és számomra új struktúrában nyitotta rá a szemem olyan prioritásokkal, egyensúlyokkal kapcsolatos személyes dolgokra, amelyeket ilyen összefüggésrendszerben, még nem hogy gondoltam át. A nap mindenképp pozitív élmény és feltöltődés azzal együtt, hogy elgondolkodtató, önmagunkkal szembesítő.

Leave a Reply