Az Ascon Consulting változásmenedzsment szakemberekből álló tanácsadó cég. Szakmai és személyes magabiztosságot, energiát és innovatív megoldásokat adunk  a változás szereplőinek.

0Z4A4704

Igen, úgy gondoljuk, hogy az életet akkor éljük igazán, ha új dolgokat teremtünk. Hisszük, hogy az igazi biztonság a fejlődésben, az átalakulásban és a változásban található meg. Mert a változás nem az, ha ugyanazt csináljuk, csak még nagyobb gőzzel!

A változási helyzetet a maga összetettségében fogjuk meg. Ezt integrált változásmenedzsmentnek hívjuk. Az integrált megközelítés megmutatkozik abban, hogy a változást a szervezet különböző szintjén vizsgáljuk: egy vállalat szervezeti egységei között, különböző szervezetek között és a szervezet és a környezete között. Mik azok a változási helyzetek, amikben fontos az integrált megközelítés? Segítünk néhány példával.

Az integrált változáskezelést segíti az is, hogy a tanácsadó csapatunk sokféle szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkezik. Van köztünk stratéga, nemzetközi minősítéssel rendelkező projekt menedzser, volt HR igazgató, képzett szervezetfejlesztő és üzleti coach. A személyiségünk is sokszínű. Ami közös bennünk az a valós figyelem az Ügyfélre és a feladatra, kreativitás és erős szakmaiság a probléma megoldásában, energia a megvalósításban – és mindehhez egy jó adag humorérzék.

Ilyenek vagyunk. Jöjjenek a konkrétumok: mit kínálunk?

Ha felkeltettük az érdeklődését, elmondjuk, hogyan kezdünk neki egy új megbízásnak…